готвачи

Нашият екип

НИЕ СМЕ МАЛЪК ЕКИП ОТ ОТДАДЕНИ НА ПРОФЕСИЯТА СИ ХОРА

Всички в нашия екип са дългогодишни професионалисти, които обичат професията си и ежегодишно надграждат своите знания и опит, за да стават все по-добри.

Благодарение на факта, че през годините създадохме здрав екип от бармани и сервитьори, главни готвачи и помощник персонал в кухнята, Клуб Бохем се утвърди като място, на което в уютна обстановка хората се радват на здравословна свежа храна и качествени напитки.

Украса десерти

Нашето меню

ОБЕДНО И ВЕЧЕРНО МЕНЮ

В делничните дни от 12:00 до 14:00 часа можете да разчитате на свежо, току що приготвено хапване на обедни цени, включващо супа, основни ястия и десерт.

В останалото време пригитвяме специално подбраните ястия, салати и десерти в рамките на 10 минути от поръчката.

Нашата кухня

ВИНАГИ СВЕЖИ ПРОДУКТИ И ОТБРАНИ РЕЦЕПТИ

Оборудването в нашата кухня е ново и отговаря на съвременните изисквания за модерня кухня.

Освен това винаги работим със свежи продукти и много държим на тяхното качество, тъй като освен от уменията на готвача, от тях също зависи дали едно ястие ще бъде вкусно или не.

Какво казват клиентите за нас

„Приятели ме поканиха на празник в ресторант Клуб Бохем и останах възхитен. Впоследствие организирах няколко празника там и доста пъти се събирахме с приятели или семейството ми да хапнем хубава храна в приятна обстановка. Препоръчвам го на всички от сърце.“
Атанас Димитров

„Радвам се, че имам възможност да кажа колко съм доволна от кухнята и обслужването в Клуб Бохем. Със съпругът ми го посещаваме от години и винаги сме оставали възхитени от кухнята и обслужването. Благодарна съм, че ви има!“
Деница Трифонова